Och så börjar det igen..

Samtal, psykologer, vikt, våg, mat, samtal.

Hejdå.

Jobbigt

Igår vill jag inte tänka på, ännu mindre skriva om. Låt oss bara säga att jag åt allt. Och slutade i världens ångestattack.

Idag fastar jag.

Ångest

Uppgivenhet.
Äckel.
Socker.
Ångest.
Fett.
Ångest.
Godis.
Ångest.
Äckel.
Tjockis.
Odugliga unge.
Fetto.


Fyfan vad jag är äcklig.

Jag förtjänar inte att vara smal.

Plus, äckliga plus

Återigen visade vågen plus imorse, fan vad jag pendlar upp och ner. Kan det inte bara gå stadigt neråt? Som förrut.

Jag känner mig som en äcklig flodhäst varenda dag.

I wish


SEXTIOTRE

Vägde in på 63.0 kg idag. Kunde jag inte fått gå ner ett hekto till och se 62:an?

1 vecka: -0.5 kg
Totalt: -1.8 kg


Mackor, mackor, mackor - min synd.

Fan vad jag hatar (för att jag älskar) mackor. Vita mackor, med bregott och pålägg. Eller bara bregott för all del. Och fan vad jag hatar mitt jobb som innebär synen av vita, fluffiga, goda pågenlimpor flera gånger dagligen. Idag blev det en mackhets som inte var av denna värld. Försöker låta bli att tänka på det utan fokusera på att jag inte åt middag och tränade. Men det är svårt.

Speciellt när jag är nästan säker på att vågen kommer visa plus imorgon också.

Äckel Mango.

Om jag kunde..

..skulle jag aldrig äta middag.

Så skönt att slippa idag. Slippa fundera på hur mycket jag kan äta utan att ångesten ska ligga som ett tjockt moln. Slippa räkna varenda kalori. Slippa bli tjock.

Kom hem från träningen för ett tag sen. Det var skönt och svettigt idag även om jag inte gillar just den instuktören särskillt mycket.

Förresten har jag funderat på att lägga ut en före-bild. Bara på min äckliga kropp dådå. Vill fortsätta vara anonym. Dock känns det ruggigt pinsamt.


2 hg, 200 g

Vågen idag visade 2 hg mer än går. I mitt huvud utbröt lätt panik. Sen samlade jag mig, andades och tänkte att det är "bara" 2 hg (för mig känns det som 2 KILOGRAM).

Iallafall så kommer jag undan middagen idag plus att jag ska träna spinning. Så de borde ju vara borta till min invägning imorgon.

Nu ska jag äta klistrig havregrynsgröt med massa kanel innan jag går till jobbet.



Jag vill SÅ GÄRNA vara smal och snygg till sommaren.
Jag SKA vara smal och snygg till sommaren.

Att äta

Just nu spelar det knappt någon roll VAD jag äter, det räcker ATT jag äter så kommer ångesten.

Idag har varit hen hyffsad matdag kalorimässigt men det känns piss eftersom jag åt hemma. Imorgon kommer jag undan iallafall. Plus att jag ska träna. Skönt.


Kräk

Jävla folk som inte kan hålla sina matplaneringar.

Vi åt lax i foliepaket, bra att kunna dölja maten. Åt ungefär halva och sen kräktes jag ut litegrann.. Jävla skit. Jag hatar att spy, men jag orkade inte med en ångestfylld natt.

Hann med en snabb löprrarunda idag, nästan 3 km och ca 130 kalorier minus. Alltid något.

Jag vill iiiiiinte

Dagen har gått.. okej. Inte bra och jag är inte riktigt nöjd men iallafall okej.

Dock bävar jag inför middagen ikväll, jag vill verkligen inte äta någon äcklig skitmat. Längtar så fruktansvärt mycket tills jag flyttar tillbaka till min egen lägenhet. Men det är inte förrän till sommaren, så om jag ska nå mitt mål måste jag vara duktig som fan HÄR och NU.

Har jag riktig tur finns det en möjlighet för mig att komma undan middagen även idag. Men då krävs det att allting klaffar och en jäkla massa tur på det. Håll tummarna för mig!

And the sky turned darker until there was nothing but darkness left

Ja som sagt, middagen kom jag ifrån. "Åt med vänner". Egentligen satt jag på en parkbänk, rökte ett par cigg och drack en halvliter cola zero. Satt där tills det blev mörkt och kallt. Sedan promenerade jag en del och därefter besökte jag en vän snabbt för att hämta lite saker jag glömt där.

Nu har jag sipprat i mig en kopp te och tuggat i mig en knäckemacka. Kände att jag behövde något litet i magen för att kunna sova. Vilket jag ska göra alldeles strax.



River och sliter

Ångesten river och sliter fortfarande, jag har iallafall hittat ett sätt att skippa middagen här hemma. Åker istället ner på stan för att "äta med några vänner".

Slutar väl med att jag sitter för mig själv med en cigg och cola zero.


Ångest

Jag har sån ångest. Ångest över hur fet jag är och ångest över att jag inte följt min matplanering. Samtidigt har jag ångest över att jag inte kan äta vad jag vill. Och så sitter jag barnvakt. Skitbra att vara barnvakt och sitta och lipa som en liten bebis.

Hur kunde jag låta mig själv bli såhär fet!?


Cykla cykla

Körde ett spinningpass idag. Planerade in det mest för att övriga hushållet skulle ha gäster och jag visste att det skulle innebära fettomat och efterrätt. Istället kunde jag laga min egen mat (kyckling och wokgrönsker).

Idag provade jag även energidrickan Celsius för första gången. Jag måste säg att jag svettades SÅ mycket mer detta passet än förra. Vet inte om det faktiskt var Celsius, passet i sig eller jag som körde hårdare men det var en definitiv skillnad.. Spännande.

/Mango

Cykla cykla

Körde ett spinningpass idag. Planerade in det mest för att övriga hushållet skulle ha gäster och jag visste att det skulle innebära fettomat och efterrätt. Istället kunde jag laga min egen mat (kyckling och wokgrönsker).

Idag provade jag även energidrickan Celsius för första gången. Jag måste säg att jag svettades SÅ mycket mer detta passet än förra. Vet inte om det faktiskt var Celsius, passet i sig eller jag som körde hårdare men det var en definitiv skillnad.. Spännande.

/Mango

Promenad

Jag har precis promenerat en halvtimme i vårsolen. Till affären och tillbaka. Köpte hem lite mat som är okej för mig att äta. Wokgrönsaker, quornfilé och lätt kokosmjölk. Köpte även en Celsius energidryck som jag tänkte testa innan träningen idag!

Förövrigt har jag gått helt ångest-bananas här hemma. Städat och fejat som en dåre, allt för att hålla tankarna om misslyckandet borta. Det har väl gått.. sådär.

Träningen får mig nog bättre humör iallafall. Och att dagen idag har gått bra är också ett plus!



/Mango

Stort fail

Ohnej. Jag som tränade så bra igår :(

Satte i mig en godispåse. Som magen äckligt nog fick behålla. Vet inte hur jag tänkte där, jag som inte skulle äta godis/socker t.o.m den 27 mars. Det visade sig på vågen imorse iallafall. Orkar inte gå in på ångest och ångestattacker här, de flesta som läser vet säkert allt om det där!

Idag är det bara att ta nya tag.

/Mango

Minus 424 kcal

Efter ett 45 minuters pass och 424 kalorier förbrukade ligger jag nu utfläkt i sängen med en kopp te i handen. Fyfan vad svettigt det var idag och fy satan så skönt det var.

/Mango

Ärlighet varar längst

Jag tänkte skriva ut min vikt först när jag nått mitt delmål men nu slutar jag vara chicken och eftesom ändå anmält mig till den här tävlingen kan jagg lika gärna vara ärlig här också.

63.5 kg vägde jag in mig på.
Förstår ni, SEXTIOTRE KOMMA FEM KILOGRAM.
Fyfan.

/Mango


"Myskväll"

Idag kunde jag inte undvika en "myskväll" här hemma. För oss ätstörda måste "myskväll" vara något av det värsta. För vi alla vet ju att det ofta betyder onyttig mat och äckligt snacks.

I detta fallet gällde det pizza. En capricciosa stod och väntade på mig.

Jag tryckte i mig fet äcklig drypande pizza. Sen lyckades jag övertala de andra att åka och handla choklad. Sen kräkte jag ner mig till min morgonvikt.

Behöver jag ens nämna ångesten är skyhög? Samtidigt som jag känner viss eufori över att jag lyckades överlista de och kräkas ut det.

Am I sick or what?

/Mango

Jag ska vara så jävla snygg i mina shorts






Jobbig dag

Åh vilken skitdag. En riktigt PMSdag! Fick mens imorse och idag var ingen bra dag på "jobbet". Sitter barnvakt och idag var det rent ut sagt skitjobbigt. Det berodde nog mycket på att jag är PMS:ig och trött också.

Nu sitter jag och kollar på Gordon Ramsay's the F-word. Fick nyss se hur en korv är gjord och vad den består av. Uäääähh fyfan. På etiketten stod det 32% kött. Med kött menade de även (mest) brosk och fett. Fräscht!

/Mango

Work that ass

Jag körde ett spinningpass idag, shit vad härligt det var. Älskar det! Och älskar endorfinerna och kicken efteråt. På bussen hem roade jag mig med att sitta med knäna uppe på stödet mittemot (fast utan att nudda.. om ni fattar) Satt så intervallvis vid hållplatserna, haha. Det brände gött!

/Mango

Jillian Michaels

Jag har spenderat senaste timmen med att kolla på "Losing it with Jillian". Så nu sitter jag och småbölar lite här i soffan. Fan vad jag älskar Jillian! Hon vet verkligen hur man pushar folk! Tänk att ha henne bredvid sig på ett träningspass, snacka om att ge 300%!

"Trying is planning to fail
"
Don't try, DO!


It's a plan

Om 3 månader ungefär åker jag till USA. Tills dess behöver jag droppa 10 kilo. Det ska gå! Men för att det ska gå krävs stenhård diciplin. Och jag ska göra ALLT i min makt för att inte hamna i någon hets. Om det så innebär att äta lite mer en dag så ska jag inte hamna i nån äckel hets och spya cirkel.



/Mango


Nikotin & Zero

Det blev en lång dag på jobbet idag och efteråt åkte jag in till stan för att "äta sushi" och på så sätt komma ifrån maten här hemma. Istället drack jag cola zero och rökte ett tag innan jag åkte bussen hem.

I feel good!


/Mango

Jag orkar inte

Jag bestämde mig för att den här våren gå ner i vikt på ett häslosamt sätt och lägga mina gamla vanor på hyllan och lämna de där.

Detta har endast lett till en mycket olycklig tjej och flera kilo plus på vågen. Jag kommer inte längre i mina favoritkläder och det gör ont i hjärtat och i själen.

Så nu skiter jag i vad alla andra tycker och tänker, det är min kropp och mitt liv. Jag orkar inte må såhär. Och jag måste går ner mina kilo till sommaren.

Nu ska jag gå till jobbet,
ska fixa ny design när jag kommer hem ikväll.

/Mango

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0